vrijdag 18 december 2009

De laatste dag

Het is een gezellige drukte op school. Mentoren smeren kerstbrood en lopen met schalen koekjes en mandarijntjes naar hun groepen om samen te vieren en te eten. Leerlingen hebben hun best gedaan op een lekker kerstontbijt en de lokalen zijn sfeervol versierd.
Het is altijd een bijzondere dag, deze laatste dag voor de kerstvakantie. De inspanningen van de eerste helft van het schooljaar maken plaats voor een ontspannen sfeer van saamhorigheid.De sneeuw die gisterenavond nog een storende factor was (we hebben onder het genot van broodjes en warme chocomel tot kwart voor 7 gewacht tot de laatste leerling was opgehaald!) is nu een sfeervolle achtergrond voor de kerstviering.
De leerlingen hebben hun best gedaan voor de diverse goede doelen. Helaas is de kerstkermis vanwege weersomstandigheden gisterenavond niet doorgegaan, maar we zullen na de vakantie bekijken hoe we dit voor de leerlingen kunnen goedmaken.
We wensen alle leerlingen, ouders, verzorgers en iedereen die betrokken is bij onze school fijne feestdagen en een ontspannen vakantie.
Tot volgend jaar!

3 opmerkingen:

  1. Ik heb even een ander vraagje. Mijn magister doet het nog steeds niet en ze zeiden dat je er vorige week vrijdag weer op kon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Want hij doet het nu wel maar heel raar. Je hebt maar een super klein vakje met de vakjes voor je cijfers. En je kunt die niet groter maken.

    BeantwoordenVerwijderen