donderdag 8 oktober 2009

Kunst = Stoer !!


We hebben afgelopen dinsdag een intensieve dag achter de rug met het bezoek van de externe visitatiecommissie CultuurProfielSchool. Het resultaat mag er echter zijn: de voorlopige bevindingen waren zeer positief. Het bestuur van de CultuurProfielScholen moet dit advies nog officieel bekrachtigen en dan mogen we ons trots CultuurProfielSchool noemen.

Wat betekent dit keurmerk concreet?
Allereerst is het een bevestiging van de hoge kwaliteit van de kunst- en cultuurvakken, met name de beeldende vakken en muziek. Het bewijst ook dat cultuur breed gedragen wordt in de school en dat de integratie met andere vakken en activiteiten zeer gewaardeerd wordt.
Voor ons is het een belangrijke erkenning en met dit keurmerk kunnen we de samenwerking met vervolgopleidingen en andere culturele instellingen gaan versterken en uitbouwen. Verder geeft dit de mogelijkheid om "de dingen die we toch al doen" nog meer naar buiten te brengen.

Voor meer informatie zie: kunsttrees
NB: de "stoere" foto is genomen op de Theresiadag tijdens de excursie van klas 1 naar Maastricht. Uiteraard een uitstapje met een hoog cultureel gehalte.

4 opmerkingen:

  1. daar sta ik ook op(was super gezellig)=D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een leuke foto! Het was super gezellig in maastricht, het volgende uitstapje wordt hopelijk weer zo gezellig....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het was te gezellig om waar te zijn XD =D =D =D

    BeantwoordenVerwijderen